Meet & Greet Stuwen & sluizen Nederrijn-Lek bij Amerongen

Op woensdag 7 december heb je de unieke mogelijkheid om het werk van Rijkswaterstaat in de praktijk te zien. Vanaf 16.00 uur ontvangen wij je graag in het Gelderse Rivierenland. Daar laten wij je zien hoe wij door middel van de stuwcomplexen in de Nederrijn en Lek zorgen dat het waterbeheer in een groot deel van Nederland soepel wordt geregeld. Waarschijnlijk (her)ken je de stuwen en sluizen bij Driel, Amerongen en Hagestein wel. Al jarenlang zorgen zij voor de juiste waterstanden en een vlotte doorstroom van de binnenvaart. En dat moet ook de komende decennia zo blijven. Daarvoor is groot onderhoud en renovatie nodig, en dat doet Rijkswaterstaat op een intelligente en innovatieve manier!

Natuurlijk is er bij de meeting volop gelegenheid om vragen te stellen over het project en de mogelijkheden voor een carrière bij Rijkswaterstaat. Meld je hieronder aan en je ontvangt van ons tijdig aanvullende informatie over deze Meet & Greet. Vanwege veiligheidsredenen kunnen wij slechts een beperkte groep deelnemers ontvangen.

Let op: deze bijeenkomst maakt onderdeel uit van een arbeidsmarktcampagne voor de werving van technici en is niet bedoeld voor acquisitie.

(slechts een aanmelding per persoon mogelijk)